Half Man, Half Fish

possibly a 70/30 percent split

Fjortonde gången gillt

Eller kanske inte riktigt fullt så illa, men många gånger har jag börjat och sedan inte fortsatt. Att blogga på svenska, alltså.

Idag har jag varit ledig, eftersom det är långfredag. Jag har mest häckat framför datorn och pillat med min bilddagbok, men det resultatet att jag nu är a) trött och b) mör i händerna efter allt musklickande. Sug. Jag har även druckit kopiösa mängder té och pratat med folk.

Igår var det skärtorsdag och farmor dog. Det var mindre kul, faktiskt. Hon dog visst i sömnen och alla klyschor om att det var det bästa sättet att dö på och hon fick i alla fall ett långt och rikt liv osv., osv. stämmer säkert. Jag är åtminstone inte lika ledsen som jag var förra året när mormor dog. Självklart får jag dåligt samvete för det. Win. Inte!

QI har jag kollat en massa på också. Det är Stephen Frys eminenta frågesportsprogram. Jag ska börja på säsong två nu näst (jag har kollat från säsong fem och bakåt, så det är alltså nästsista säsongen för min del).

Jonathan Ross var med i ett avsnitt och han var helt fantastisk. Ayu ska skicka mig ett avsnitt av hans program med både John Barrowman och The Mighty Boosh som gäster.

För närvarande fÃ¥r jag dock nöja mig med att se om Ross i QI. Det hela finns pÃ¥ Youtube, y’see.

Det får räcka för ikväll. Jag ska jobba imorgon (visserligen bara fyra och en halv timme, men ändå) och jag är så trött att jag håller på att kollapsa på tangentbordet. Inte världens bästa idé kanske, så to bed it is!

posted by Saddam in dumburken,family matters,rörliga bilder and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment