Half Man, Half Fish

possibly a 70/30 percent split

Oh gosh. And possibly crikey.

IMG_6455 Om en liten stund ska jag ta bussen in till Lund. Albin och jag ska gå och se Morgan Pålsson på bio.

Eftersom bussen kommer till Lund ett par timmar innan det blir dags att ta sig till biografen har vi tänkt att vi ska strosa runt i Lund ett tag först. Vi får se om det blir botaniska trädgården eller ett av kvarteren med funkishus. Jag har inte riktigt koll på om det ligger snö i Lund eller inte, men om det gör det är det kanske inte så jättekul i botaniska.

Photobucket På bussen tänker jag i alla fall läsa Stephen Frys Making History. Det var längesen sist och med all QI jag satt i mig på sistone har jag fått en enorm lust att läsa något av Stephen Fry igen. Visserligen har jag också Moab is My Washpot, som jag inte läst förut, men jag tror ändå att det får bli Making History. Jag har varit på rätt dåligt läshumör den senaste veckan, så en gammal favorit är nog my best bet för tillfället.

Avslutningsvis, en video med allas vår Morgan Pålsson för att sätta stämningen för resten av dagen.

posted by Saddam in bokmal,rörliga bilder,teh gay,vita duken and have Comments (4)

4 Responses to “Oh gosh. And possibly crikey.”

 1. emilie says:

  förresten, har du läst the liar? nog min favorit av frys böcker.

 2. Love says:

  Det har jag och jag gillade den. Making History är dock min personliga favorit av hans böcker, till stor del för att jag är en sucker för den sortens slut. Och det var för mycket hints och för lite actual gay i The Liar. (Jag är hemskt förutsägbar på det viset.)

 3. Mikey says:

  *hoppar in i bokdiskussionen*

  Alltså, Making History är lätt min feelgood book, den där som jag tar ned från hyllan när jag behöver den och läser bara för åååh, mys. Smart och intressant och faktiskt med en del viktiga budskap också, men mest feelgood.

  The Liar å andra sidan är bara sjukt brilliant. Efter att ha försökt reda ut tiden och sanningen i boken kan jag bara beundra Fry för hur han skrivit den boken. Och så älskar jag Adrian och Hugo, trots allt.

 4. emilie says:

  “det var för mycket hints och för lite actual gay i The Liar” haha. instämmer helhjärtat.

  jag har inte läst making history ännu. men jag ska ta itu med det så fort jag blir klar med den här tentan.

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment