Half Man, Half Fish

possibly a 70/30 percent split

Smart, Saddam, smart

Jag är bäst. Verkligen, verkligen världsbäst.

Jag tappade precis mobilen i badkaret, som var fullt med vatten. Jag tänker låta mobilen torka till innan jag testar om den fortfarande fungerar eller ej, men jag kan väl inte direkt påstå att jag har några högre förväntningar på den.

Min nya mobil, som jag beställde förrförrförra gången jag tappade den här i golvet så att jag tvivlade på att den skulle överleva många sekunder till, har fortfarande inte kommit och beräknat leveransdatum är inte förrän den sjunde april. Det är inte så farligt om jag inte kommer att kunna ringa folk (eller bli uppringd). Det är värre om det inte går att skicka/ta emot SMS och det absolut värsta är att min väckarklocka, om nu telefonen bestämmer sig för att lägga av, är puts väck. Får se hur det fungerar med väckningen på stereon, jag brukar kunna sova igenom den rätt lätt. Får skippa öronproppar nu det närmaste, antar jag.

posted by Saddam in men dööö! and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment