Half Man, Half Fish

possibly a 70/30 percent split

There’s more to life than books you know, but not much more

Sitter och väntar på att nyaste Who-torrenten ska läggas upp. Det är lite segt idag, verkar det som, vanligtvis brukar den vara uppe vid den här tiden.

I morse vaknade jag vid fyra och var tvungen att gå upp ett litet tag. Ute i hallen satt katterna på fönsterkarmen och spanade ut genom fönstret på tre andra katter som satt på trappan. Det var tydligen mycket spännande.

Det är första dagen på semestern och jag har mest latat mig med en bok. For till Simrishamn och lånade böcker på bibblan, så nu står en kasse med fjorton böcker på golvet i sovrummet. Fem och en halv av dem har jag hunnit igenom hittills.

Böcker är bra. Doctor Who är bättre. Fortfarande ingen torrent. Nu börjar jag bli putt.

posted by Saddam in bokmal,doctor who,dumburken and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment