Half Man, Half Fish

possibly a 70/30 percent split

Addendum

Vid närmare eftertanke är The Girl in the Fireplace ganska fucking scary också. Moffat igen, så klart. Glömde bort det förut, eftersom jag bara har sett det avsnittet en gång, till skillnad från The Empty Child och Blink. Varför vet jag inte riktigt, Sophia Myles är ju made of win.

posted by Saddam in doctor who,dumburken,fanboy and have Comments (6)

6 Responses to “Addendum”

 1. emilie says:

  Nu commentspammar jag dig, men whatevz. Sophia Myles is all kinds of win. Har du sett henne i Moonlight? Det är typ min nya obsession.

 2. emilie says:

  Senaste Moffatavsnitten var inte så läskigt som jag trodde det skulle vara (det hade ju liksom major wiggyness potential). Det var med mindfuck än läskigt på riktigt tror jag.

 3. Love says:

  Commentspam är a-okay!

  Jag har sett alla avsnitt utom de två-tre sista. Jag tappade sugen lite där efter ett tag, men jag borde ta mig i kragen och se de avsnitten också nu snart.

  Tydligen dejtade Sophia Myles och David Tennant ett tag?

 4. Love says:

  Silence in the Library var rejält läskigt tyckte jag, däremot inte Forest of the Dead.

 5. emilie says:

  ja, dom dejtade ett tag. tydligen var det rätt seriöst, men dom la det på is eftersom att båda var rätt så wrapped up i sina karriärer. haha. varför vet jag det? eller, dum fråga. jag=tennantnörd.

  jag tyckte moonlight var rätt töntigt först, but it grew on me. varning för cheese i sista avsnittet dock. haha. åh, min inre buffyfanatiker är nöjd dock. vampires & angst & stuff är vad som behövs för att fylla tomrummet efter whedons vamp-epos. eller ja, fram tills jag tar mig i kragen och köper säsong serierna.

  silence var läskigare än forest. det håller jag med om, men ingen av dom var lika läskig som blink. jag hade väl för höga förväntningar. inte för att jag är besviken, men jag väntade mig något som skulle få mig att vara vaken flera dygn i streck typ. och då är jag ändå rätt mörkrädd. haha.

  nu blev det massive geek-out här. men jag hoppas det inte gör så mycket.

 6. Love says:

  Jag kollade på en intervju som John Barrowman hade gjort med Tennant och då nämnde de helt kort att han dejtade Sophia Myles då, men sen kunde jag inte hitta något om det (kollade IMDb, och det brukar stå såna roliga saker i bio/trivia-bitarna, men icke).

  Det ÄR ganska töntigt, men rätt bra ändå. Jag blev lite avskräckt för (det som då var) sista avsnittet, pga att en på min flist klagade en massa på Frankrike-grejerna de hade petat in, eller nåt åt det hållet.

  Vampires & angst & stuff är fantastiskt! Jag har en gay pulp-bok på datorn som heter Soulmates: Bound by Blood som jag nog ska läsa snart. Stor chans att det är utter cheese! ;D

  Det var evigheter sen jag såg Buffy. Jag kollade däremot på Angel tidigare i våras pga akut Spike-abstinens.

  Jag håller med om att Blink var läskigare, men jag tycker nog ändå att Silence hade sina stunder. Jag avstod i alla fall från att börja på Ajvides nyaste precis efter jag hade sett den, eftersom jag trodde att det nog skulle bli lite för mycket så sent på kvällen. Fast sen visade det sig att Människohamn inte alls var läskig.

  Massive geek-out gör ingenting, ingenting alls!

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment