Half Man, Half Fish

possibly a 70/30 percent split

None of us are perfect figures

Jag har börjat på Människohamn, men än så länge inte hunnit särskilt långt. Jag vet inte om det är mig eller boken det är fel på, men sträckläsning som det blev med Låt den rätte komma in verkar inte bli aktuellt. Jag tänker i alla fall ta med boken på bussen till Lund nu idag, så blir det åtminstone något läst i den.

Jag ska in och träffa bror min, gå på Stadsbiblioteket (och fixa lånekort, förhoppningsvis) och försöka hitta ett par skor jag såg i en annons i lördags. Om de är lika fina i verkligheten som på bild (och verkar åtminstone hyfsat bekväma) tror jag att jag slår till.

Annars vet jag inte vad mer som står på programmet. Kanske en sväng i Botaniska. Snöoväder som det var förra gången jag var i Lund borde det troligtvis inte bli, och det är ju alltid trevligt.

posted by Saddam in allt och inget,bokmal and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment